30 Yıl Aradan Sonra Büyük Sinema Açılıyor

30 Yıl Aradan Sonra Büyük Sinema Açılıyor

Uzun yıllardır bakımsız bir şekilde kalan ve ve sahipsiz kalan, birçok Yozgatlının da anılarının bulunduğu Büyük Sinema açılış için hazır.

30 Yıl Aradan Sonra Büyük Sinema Açılıyor

Belediye Başkanı Kazım Arslan, Büyük Sinema açılışının yarın yapılacağını belirterek, “Hepimizin bir anısının bulunduğu Büyük Sinema yeniden açılıyor” diye konuştu.

Arslan, binanın, kültür merkezi olarak kullanılacağını ve Yozgatlılara hizmet edeceğini söyledi.

“Büyük Sinema Kültür ve Sanat Merkezini, Çanakkale Zaferinin 101. yılında, yarın saat 14.00'de yapılacak olan açılış programı ve hemen ardından yönetmenliğini Özhan Eren'in üstlendiği Son Mektup sinema filminin gösterimi ile 30 yıl aradan sonra yeniden hizmetinize açıyoruz” ifadelerini kullanan Arslan,

Yine yarın akşam, Kültür Bakanlığı sanatçılarının Mehmet Akif ve Çanakkale konulu konser programını icra edeceğini kaydetti.

Arslan, iç ve dış görünüm olarak tamamen yenilenen ve aslında yeniden inşa edilen bina için yaklaşık 4 milyon lira harcama yapıldığını sözlerine ekledi.

Night
Day