Vali'den Öğrencilere Mesaj Var

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç 2015-2016 eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle, tüm eğitim camiasına, öğrenci ve velilere mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmeleri temennisinde bulundu.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 171
update 21:54
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Vali'den Öğrencilere Mesaj Var

Öğrencilerden yaz tatilini iyi değerlendirmelerini isteyen Vali Yurtnaç "Yapacağınız doğru çalışmalar, siz çocuklarımız ve gençlerimizin geleceğini çok daha güzel şekillendirecektir. Eksikliklerinizi başarısızlık olarak düşünmeden, bu tatili yeni eğitim ve öğretim yılına hazırlanmak için iyi değerlendirmenizi dilerim. Ayrıca kendinize de zaman ayırmayı, oyunlar oynamayı, tatilin tadını çıkarmayı unutmayın Tüm eğitim camiasına, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Ayrıca Vali Kemal Yurtnaç bu hafta sonundan itibaren yapılacak olan LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) sınavları dolayısıyla tüm öğrencilere başarılar dileyerek; “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır. Lisans Yerleştirme Sınavlarının ilimizde huzur ve güven ortamında geçmesi için ilgili kurum ve kuruluşlarca gerekli tedbirler alınmıştır. Sizler, aileleriniz ve öğretmenleriniz bu sınav için çok büyük çaba sarf ettiniz, ter döktünüz.  Üniversiteye ilk adımı atmak için vereceğiniz bu sınavın heyecanını sizlerle birlikte ben de paylaşıyorum. Emeklerinizin karşılığını almak için yıllardır edindiğiniz bilgi ve birikimlerinizi sınava yansıtarak başarılı olmanızı temenni ediyorum." diye söyledi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!