Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, Başbuğ'un ismi YOBÜ'de yaşatılsın

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz öncülüğünde Alparslan Türkeş’in isminin Bozok Üniversitesinde yaşatılması için harekete geçti.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 131
update 21:38
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanlığı, Başbuğ'un ismi YOBÜ'de yaşatılsın

Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz öncülüğünde Alparslan Türkeş’in isminin Bozok Üniversitesinde yaşatılması için harekete geçti.

 

YOZGAT HALKINDAN DESTEK İSTENDİ

 

1994 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Lideri Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Yozgat’ta Bozok Üniversitesinin kurulması yönünde yaptığı açıklama hala hafızalardan silinmemişken Yozgat Ülkü Ocakları Bozok Üniversitesi fakültelerinde merhum Alparslan Türkeş’in isminin yaşatılması için harekete geçerek Yozgat halkında da destek istedi.

 

ÇALIŞMALAR BAŞLATILARAK HAREKETE GEÇİLDİ

 

Yozgat Ülkü Ocaklarından yapılan açıklamada; “Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in İsminin Bozok Üniversitesi Fakültelerinde Yaşatılması için İl Başkanımız İrfan Şahbaz’ın öncülüğünde girişimlere başladık. Öğrenci kardeşlerimizin ve Yozgat halkının bu konudaki desteklerini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!