Yozgat Ülkü Ocakları Öğrencilere Boyama Kitabı Hediye Etti
Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı tarafından hazırlanan boyama kitapları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi il başkanı Duran Küçükduman’ın da katılımıyla öğrencilere boyama kitabı hediye edildi.
Yozgat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Başkanlığı hazırladığı boyama kitaplarını Sakarya İlköğretim Okulu, Gülaylar İlköğretim Okulu, 71.Yıl Anadolu ve Celal Atik İlköğretim Okullarında bulunan öğrencilere dağıtımını gerçrkleştirdi.
İl Ocak Başkanı Duran Küçükduman yaptığı açıklamada; “Geleceğimizin teminatı olan minik öğrencilerimize hazırlamış olduğumuz boyama kitabını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı dolayısıyla okullarımızdaki öğrencilere hediye ettik. Yüzlerinde sevgi dolu gülüşleri,hep bir ağızdan ettikleri teşekkürleri ile mutlu oldum. Boyama kitabındaki şanlı bayrağımızı gördüklerinde hep birlikte bayrağımız..! diye okullarının bahçelerini inlettiklerini ve bir kez daha cihan yıkılsa bu cephenin sarsılmayacağı gördüğümde tatlı yorgunluğumun yerini bu yürekleri tertemiz olan minik öğrencilerimiz haklı bir gururlandırmaya bıraktı. Tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun " ifadelerini kullandı.