Boylarından Büyük İş Başardılar
Yozgat Özel Ergin İlkokulu anasınıfları öğrencileri muhteşem bir gösteriye imza attı. Kendileri küçük ama yürekleri büyük olan çocuklar, İngilizce şarkı, ilahi, koro çalışmasıyla birlikte Çanakkale Savaşını canlandırdı.
Yozgat Özel Ergin İlkokulu anasınıfları öğrencileri muhteşem bir gösteriye imza attı. Öğrenciler gecede birbirinden güzel gösterilerle velilere muhteşem bir gece yaşattı. Her öğrencinin rol aldığı gecede İngilizce şarkı, ilahi, koro çalışmasıyla birlikte Çanakkale Savaşını canlandırdı. Öğrencilerin raht tavırları gözlenirken renkli ve bir o kadar eğlenceli bir gecenin yaşanmasına vesile oldu. Geceye katılan veliler zaman zaman duygulu anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı.
Özel Ergin Okul Müdür Vekili Adil Gülaçtı yaptığı konuşmada; Ergin Eğitim Kurumları olarak öğrencilerimizi çok yönlü yetiştirmeye çalışıyoruz. Okulumuz 19 yıldır deneyimli öğretmen kadrosuyla Yozgat eğitimine büyük katkılar kazandırmaktadır. Bu günün küçükleri yarının büyükleri olacak çocuklarımız anasınıfında ne kadar kaliteli eğitim alırsa ileriki dönemlerde başarılarının artmasına katkı sağlamakta. Bu münasebetle emeği geçen öğretmenlerimizi kutlar birinci sınıfa başlayacak öğrencilerimize başarılar diliyorum. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.