Aydıncık'ın Minikleri Tacını Giydi

Yozgat’ın Aydıncık İlçesi anaokulu öğrencileri ilçe müftülüğüyle ortaklaşa düzenlenen “Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi” kapsamında, Kur’an-ı Kerim okumaya geçen öğrencilere Taç Giyme Töreni gerçekleştirildi.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 150
update 20:53
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Aydıncık'ın Minikleri Tacını Giydi

Okul Öncesi Din Eğitimi Projesi kapsamında, Yozgat’ın Aydıncık İlçesi Aydıncık Anaokulu ve ilçe Müftülüğü işbirliğinde 4- 6 yaş grubundaki çocuklara oyun ve şarkılar eşliğinde temel dini bilgiler verilerek, Kur’an-ı Kerim öğretiliyor.

Program minik öğrencilerin Kuran okuması ile başladı. İlahi ve gösterilerin ardından Aydıncık İlçe Kaymakamı Sinan Başak ve ilçe protokolünün başarılı öğrencilere hediyelerini vermesinin ardından pasta kesilerek tören sona erdi.

Aydıncık İlçe Kaymakamı Sinan Sarı, “törenin gerçekleştirilmesinde emeği geçen Emine Yıldız, Hikmet Kahraman, Binnur Demir, Ayten Baldır ve Edanur Özkan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir program oldu” dedi.

Taç Merasim Törenine Aydıncık Kaymakamı Sinan Başak, Sinan Başak, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Şeker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Orhan Ergün Çağlıyan, İlçe Müftüsü Dursun Sarı ve çok sayıda veliler katıldı.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!