Ahmet Yavuz’dan SGK Binası Müjdesi

AK Parti Yozgat Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz Yerköy’ün ihtiyacı olan SGK Binasının yer tahsisinin hızla devam ettiğini söyledi.

Necdet Demirel
edit YAZAR Necdet Demirel arrow_forward
calendar_month 15 Ara 2025
schedule 1 dk
visibility 92
update 01:34
share
Bu haberi paylaş
Facebook X WhatsApp
Ahmet Yavuz’dan SGK Binası Müjdesi

AK Parti Yozgat Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz Yerköy’ün ihtiyacı olan SGK Binasının yer tahsisinin hızla devam ettiğini söyledi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz açıklamada bulunarak Yerköy’de küçük bir alanda hizmet vermekte olan SGK’ya ait bir hizmet binasının yer tahsisi konusunda çalışmaların hızla devam ettiğini ve kısa zaman içerisinde planlanan alanda çalışmaların başlatılacağını söyledi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Ahmet Yavuz, Hükümetin her alanda çalışmalarının olduğunu hizmet binası konusunda da eksikliklerin hızla giderildiğini belirterek, biz Yerköy için çalışıyoruz ilçemizin ne eksiği varsa gidermek için çaba gösteriyoruz. İnşallah SGK hizmet binası konusunda da hedefimize ulaşarak Yerköy’e yakışır bir hizmet binası oluşturabilmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Bu haberi nasıl buldunuz?

chat_bubble Yorumlar (0)

İpucu: Giriş yapın veya misafir olarak yorum yapabilirsiniz.

⚠️ Misafir yorumlar moderasyon onayından sonra yayınlanır.

chat_bubble

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!