Yozgat Belediyesi Bin 500 Kişilik Aşure İkramında Bulundu

Yozgat Belediyesi Bin 500 Kişilik Aşure İkramında Bulundu

Yozgat Belediyesi Muharrem ay nedeniyle cumhuriyet meydanında bin 500 kişiye aşure dağıtımı yaptı. Vatandaşlar yapılan hizmetten memnun olduğunu söyledi.

Yozgat Belediyesi Bin 500 Kişilik Aşure İkramında Bulundu

Yozgat Belediyesi bolluk ve bereketin simgesi olan Muharrem ayının 10’ncu gününde Aşure bin 500 kişilik aşure dağıtımı gerçekleştirdi. Aşure dağıtımına Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu yaptığı açıklamada, Muharrem ayının 10’ncu günü aşure dağıtımımız var Yozgat Belediyesi olarak. Her sene geleneksel olarak yaptığımız cumhuriyet meydanında Yozgatlı hemşerilerimizle beraber aşure dağıtımını yapıyoruz. Muharrem ayı 10’uncu gününde inancımıza göre ir çok olayların gerçekleştiği e bereketli bir gün ve Yozgatlı hemşerilerimizle beraber bu sevinci yaşıyoruz. Şuanda bin 500 kişilik bir dağıtımımız var, yine ihtiyaca göre cumhuriyet meydanında bu tür programları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Aşure almak için gelen vatandaşlarda yalpan hizmetten memnun odlularını dile getirerek Allah kabul etsin, belediyemiz bizlere haber verdi bizde geldik aşuremizi aldık diye konuştu.

Night
Day