MHP'den Başkan Arslan'a Büyük Jest

MHP'den Başkan Arslan'a Büyük Jest

Yozgat Belediye Meclisi, MHP grubunun önergesiyle ilke imza atılan bir olayla görüşmelere başlandı. MHP Grup Başkanı Zafer Özışık ve üyeleri, Şehir Hastanesi Bulvarına Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın isminin verilmesi için önerge verdi.

MHP'den Başkan Arslan'a Büyük Jest

Yozgat Belediye Meclisi Muhalefet grubundan MHP Grup Başkanı Zafer Özışık ve üyeleri, Şehir Hastanesi Bulvarına Yozgat Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın isminin verilmesi yönünde önerge verdi. MHP’li Meclis üyelerinden AK Partili Belediye Başkanının isminin bulvara verilmesi yönündeki önerge AK Partili meclis üyelerin oyu ile kabul edildi. Bulvara isim tabelası Ocak ayının ilk meclis toplantısı günü takılacak.

31 Mart 2019 seçimlerinde partisi tarafından aday gösterilmeyen AK Partili Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan’ın ismi MHP’li meclis üyelerinin önergesi sonucunda yapılan oylama ile Yozgat Şehir Hastanesi Bulvarına verilmesine karar verildi. Kent Park Kavşağından Şehir Hastanesine kadar olan güzergahtaki kavşağın ismi ‘Dr. Kazım Arslan Bulvarı’ olacak.

Saat 15.00’de Yozgat Belediye Meclis salonunda yapılan toplantıda gündemin dışında MHP Meclis üyeleri Zafer Özışık, Ömer Akses, Serdar Arslan, Aydın Bacaksız, Bülent Demirtürk, Saim Günışık, Orhan Açıkgöz ve Fahri Meral imzası ile şu önerge metni sunuldu: “Şehir Hastanesi önünden Kent Park’a kadar inen yeni bulvarın isminin “Dr. Kazım Arslan” verilmesi için gereğinin yapılmasını arz ederim.”

MHP’li meclis üyelerinin önergesi AK Partili meclis üyelerinin de oyu ile kabul edildi.

Önergenin gündeme gelmesini sağlayan ve partisinin meclis üyelerinin imzası ile meclis başkanlığına MHP Grup Başkanvekili Zafer Özışık, Yozgat’a önemli hizmetleri dokunan bir belediye başkanının ismini yaşatmanın bir vefa ve borç olduğunu söyledi.

Başkan Kazım Arslan’ın bulunmadığı toplantıda önergeyi vermek istediklerini ifade eden Özışık; “Sayın Başkan toplantıda olsaydı böyle bir gelişmenin olmasına müsaade etmezdi. Özellikle bulunmadığı bir toplantıda isminin bulvara verilmesini istedik. Oylamaya katılan ve evet oyu veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İnşallah tabelamızı da Ocak ayının ilk meclis toplantısı günü yine birlikte bulvara takmak kısmet olur” diye konuştu.

Night
Day